Meest recente artikelen

De favoriete kindvriendelijke recepten van Natalie

Smullen met het hele gezin

De favoriete kindvriendelijke recepten van Natalie Artikel

Redactrice Natalie is dol op koken voor haar gezin of voor vrienden. Hoe ze ervoor zorgt dat ook de kinderen blij aan tafel zitten? Met deze kindvriendelijke recepten natuurlijk!

1 Zelfgemaakte fishsticks

Redactrice Natalie: "Dit gerecht is simpelweg onze numero uno. Mijn kinderen houden van fishsticks en van zalm, dus dit gerecht was meteen een schot in de roos. Bovendien kunnen ze meehelpen met het paneren van de fishsticks, al blijf ik wel altijd met de opruim zitten, want dat verdwijnen ze… vreemd."

2 Linguine met chipolata

Natalie:Broccoli is de favoriete groente van mijn kindjes, dus staat die minstens 1 keer per week op het menu. In deze pasta voeg ik ook het steeltje toe.”

 

3 Savooikoolpuree met oude kaas en spekjes

Natalie: “Ik bak vaak spiegeleieren (lees hier hoe je het perfect bakt) als ik supersnel iets op tafel moet toveren en geen vis of vlees meer in huis heb. Deze puree is voor mij het walhalla van heerlijk ‘vette’ smaken: aardappelen, spekjes, oude kaas en een eitje. Om even van te bekomen als je van tafel rolt.”

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Natalie Peeters

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen