Fris lentesoepje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Fris lentesoepje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk lunchidee van Pascale Naessens. Haar tip voor kleine hongertjes? "Neem zeker noten, pitten of zaden mee. Dat is mijn overlevingsrantsoen voor drukke dagen!"

bereiding
  1. 1

    Fruit de ui glazig in olijfolie. Voeg de prei en de courgetteblokjes toe en bak 2 minuten mee.

  2. 2

    Giet er de groentebouillon bij en voeg de erwtjes toe. Laat 15 minuten sudderen op een laag vuur.

  3. 3

    Voeg de muntblaadjes en de roomkaas toe en mix de soep glad. Proef en kruid eventueel met peper en zout. Werk net voor het eten af met de amandelschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Fruit de ui glazig in olijfolie. Voeg de prei en de courgetteblokjes toe en bak 2 minuten mee.

  2. 2

    Giet er de groentebouillon bij en voeg de erwtjes toe. Laat 15 minuten sudderen op een laag vuur.

  3. 3

    Voeg de muntblaadjes en de roomkaas toe en mix de soep glad. Proef en kruid eventueel met peper en zout. Werk net voor het eten af met de amandelschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.