Meest recente artikelen

Dit zijn de populairste scampirecepten

10 keer inspiratie

Dit zijn de populairste scampirecepten Artikel

Scampi's zijn zo ontzettend veelzijdig. Geen wonder dat jullie ze heel vaak klaarmaken. Welke toppers jullie het voorbije jaar het meest op tafel zetten? Dit zijn dé populairste scampirecepten!

1. Scampi's in pittige tomatenroomsaus

Deze versie van scampi diabolique eindigde bovenaan de lijst van populairste scampirecepten. Als je deze onbetwistbare favoriet nog niet klaarmaakte, hebben we één gouden raad voor jou: doen!

2. Scampi’s diabolique

Dit recept zou eigenlijk de eerste plaats moeten delen met het vorige. Want er zijn heel veel manieren om deze tijdloze klassieker klaar te maken. Probeer ze gewoon allebei!

3. Scampi’s met kerriesaus

Is het geen pittige tomatensaus, dan gaan jullie voor kerrie bij de scampi’s. We zullen niet ontkennen dat het ook bij ons vaak op tafel staat. Elk gerechtje met scampi’s is een winner, toch?

4. Spaghetti met scampi en kerstomaatjes

Het was enkel een kwestie van tijd voor ook deze supercombinatie zou opduiken: pasta met scampi’s. Dit heerlijke duo staat dan ook te schitteren op de vierde plaats. Of zou het aan de kerstomaatjes liggen?

5. Linguine met scampi’s en wittewijnsaus

Nog zo’n klassieker die alles beter maakt: een sausje met witte wijn. Het tilt ook deze scampi’s met linguine naar een hoger niveau.

6. Linguine met scampi’s, venkel en paprikasaus

De linguine vallen duidelijk in de smaak. Geen fan van witte wijn? Dan maar een ander sausje. Zoals deze overheerlijke creatie met venkel en paprika.

7. Spiesjes van scampi’s

Hoe simpel kan het zijn? En toch goed genoeg voor een prechtige zevende plaats. Deze scampi’s op een stokje hebben jullie harten en barbecues veroverd! Maar we hebben wel nog wat ideeën voor scampi’s op de bbq

8. Pompoenrisotto met scampi’s

Geen ingrediënt dat dit schaaldiertje niet aankan. Zelfs in een herfstige pompoenrisotto verliest het niets van z’n aantrekkingskracht. Op zoek naar nog zo’n opwarmertje? Probeer dan deze ovenschotels met scampi’s.

9. Curry van scampi’s en kokos

Dit slanke scampigerecht steelt de show op de negende plaats. Geen wonder: de scampi speelt een glansrol in de lichte en gezonde keuken.

10. Tagliatelle met scampi’s in kruidensaus

Neem pasta, een sausje en scampi’s en je hebt een succesrecept te pakken. Deze kruidige pastaschotel is dan ook niet weg te denken uit jullie weekmenu’s. We verzamelden hier nog meer snelle scampigerechten, voor die drukke doordeweekse avonden.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen