Meest recente artikelen

Klaar in 30 minuten: snelle scampi's

Klaar in 30 minuten!

Klaar in 30 minuten: snelle scampi's Artikel

Snel klaar en altijd feest: scampi's zijn perfect als je weinig tijd hebt. Om zes uur thuis? Om half zeven zit je gezellig samen te smullen.

In een wip aan tafel? Ga voor snelle scampi's! Met deze tips en recepten klaar je de klus in minder dan 30 minuten.

Snelle scampi's: onze beste tips

Gebruik diepvriesscampi's

Dé ideale oplossing als je weinig tijd hebt: een zak diepvriesscampi's. Ze smaken altijd sappig en je ontdooit ze in een wip. Aan sommige recepten kun je ze zelfs nog bevroren toevoegen. Van een dankbaar ingrediënt gesproken!

Ga voor slimme ingrediënten

Die scampi's mogen stralen, maar je hebt natuurlijk nog andere ingrediënten nodig. Kies voor dingen die je altijd in huis kunt hebben, zodat je niet ook nog eens naar de winkel moet rennen. Enkele ideeën:

Doe aan mealpreppen

Always be prepared! Als je op een andere dag wél wat extra tijd hebt, kun je die besteden aan het bedenken van een maand- of weekmenu en het voorbereiden van je maaltijden voor die week. Extra voordelen van mealpreppen? De rest van je week verloopt stressvrij, je draagt je steentje bij tegen voedselverspilling en je snoept een stuk minder.

Vlug aan tafel? Zet deze toppers op je weekmenu

Wil je deze recepten bewaren? Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen