Tartaar van sint-jakobsvruchten met vanillezout
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tartaar van sint-jakobsvruchten met vanillezout

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klassiek en tegelijk verrassend: een voltreffer op je feestmenu.

bereiding
  1. 1

    Snij de sint-jakobsvruchten in kleine blokjes, besprenkel ze met olijfolie en limoensap.

  2. 2

    Strooi de gember erover, breng op smaak met een snuifje vanillezout.

  3. 3

    Hak de munt fijn en verdeel over de glaasjes. Werk af met een plakje limoen.

  4. Vanillezout...

  5. 4

    ... maak je makkelijk zelf door 60g zeezout of fleur de sel te mengen met het merg van 1 vanillestokje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de sint-jakobsvruchten in kleine blokjes, besprenkel ze met olijfolie en limoensap.

  2. 2

    Strooi de gember erover, breng op smaak met een snuifje vanillezout.

  3. 3

    Hak de munt fijn en verdeel over de glaasjes. Werk af met een plakje limoen.

  4. Vanillezout...

  5. 4

    ... maak je makkelijk zelf door 60g zeezout of fleur de sel te mengen met het merg van 1 vanillestokje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.