Meest recente artikelen

Dit ligt er altijd in de diepvriezer van onze redacteurs

Onze onmisbare diepvriesproducten

  • Deel dit artikel:
Dit ligt er altijd in de diepvriezer van onze redacteurs Artikel

De juiste dingen in je vriezer hebben zitten, kan je heel wat tijd en moeite besparen. Deze ingrediënten, sauzen of gerechten zijn onmisbaar in de diepvriezers van onze redacteurs.

Spaghettisaus

“In mijn diepvriezer zul je altijd een voorraadje spaghettisaus vinden. Mijn favoriete recept? Dan is er eentje van Libelle Lekker natuurlijk. Mijn saus wordt altijd gemaakt volgens dit recept.” – Sofie, coördinator libelle-lekker.be

Fruit

Bevroren fruit is onmisbaar in mijn diepvries. Zo heb ik het hele jaar door alles in huis om in 1, 2, 3 een gezonde smoothie te maken. Ideaal voor ochtenden waarop je geen tijd hebt om uitgebreid te ontbijten.” – May, webredacteur libelle-lekker.be

Erwtjes

Erwtjes natuurlijk: om snel door de puree te draaien ( je hoeft ze niet te laten ontdooien) of om een soepje nog een extra tintje groen te geven. Met de erwtjes kun je bijvoorbeeld ook een snelle erwtjeshummus maken.” – Natalie, redacteur Libelle Lekker

 

Vanille-ijs

“Zo’n bolletje vanille-ijs is voor mij dé onmisbare afwerking voor desserts als appelcrumble en chocolademoelleux. Ik heb dus altijd wel een voorraadje in huis.” – Marlies, webredacteur libelle-lekker.be

 

Brood

Brood is onmisbaar in mijn vriezer. Niet enkel om de dag ervoor te laten ontdooien voor een lekker boterhammetje op het werk, maar ook om croque monsieurs mee te maken wanneer ik eens niets in huis heb. Ik vries het altijd in in kleine porties, zo hoef je nooit iets weg te gooien.” – Jolien, webredacteur libelle.be

 

Kruiden

“Restjes kruiden verwerk ik in olijfolie en giet ik in een ijsblokjesvorm. Zo heb ik altijd verse kruidenolie in huis. Ideaal om iets op smaak te brengen of toe te voegen aan gestoofde groentjes.” – Natalie, redacteur Libelle Lekker

Ijsblokjes

“Onverwacht bezoek of een plotse ‘I need a drink’-aanval? Voor die gevallen heb ik altijd ijsblokjes liggen. Zo kun je op elk moment snel een gin & tonic preppen.” – Marlies, Coördinator reportages en redacteur Libelle Lekker

 

Wokgroenten

“Als het snel moet gaan, gooi ik graag vanalles in de wok. Noedels of rijst heb ik altijd in huis. Wat restjes vlees erbij, wokgroenten, een sausje, en je hebt op 15 minuutjes een lekkere, verse maaltijd.” – Manon, redacteur Libelle Lekker

Pizza

“De enige diepvriezer die ik heb is een klein vakje boven mijn koelkast, net groot genoeg voor 1 pizza. Daar maak ik dan ook graag gebruik van. Ideaal voor noodgevallen.” – Kirsty, videoproducer Libelle Lekker

Volg ons op FacebookInstagramPinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen