Croque margherita
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Croque margherita

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze vegetarische croque brengt je direct in zuiderse sferen. 

bereiding
  1. 1

    Warm de tomatenblokjes met de tomatenpuree en uitgeperste knoflook op, breng op smaak met oregano, peper en zout. laat 15 minuten sudderen.

  2. 2

    Smeer de tomatensaus op de helft van de sneetjes brood, leg er plakjes mozzarella en basilicumblaadjes op. Dek af met de andere sneetjes brood en rooster de croques tussen een croque-ijzer of langs beide kanten op de grill.

  3. 3

    Zet de croque nog een paar minuten in een voorverwarmde oven van 180°C en laat nog 5 minuten goed doorwarmen in de oven tot de mozzarella gesmolten is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Warm de tomatenblokjes met de tomatenpuree en uitgeperste knoflook op, breng op smaak met oregano, peper en zout. laat 15 minuten sudderen.

  2. 2

    Smeer de tomatensaus op de helft van de sneetjes brood, leg er plakjes mozzarella en basilicumblaadjes op. Dek af met de andere sneetjes brood en rooster de croques tussen een croque-ijzer of langs beide kanten op de grill.

  3. 3

    Zet de croque nog een paar minuten in een voorverwarmde oven van 180°C en laat nog 5 minuten goed doorwarmen in de oven tot de mozzarella gesmolten is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.