Parelcouscous met gegrilde zeebaars
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Parelcouscous met gegrilde zeebaars

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker, gezond én je maakt het klaar in 25 minuten. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de vis, dep droog. Verhit olijfolie in een ovenbestendige pan en bak de visfilets aan beide kanten kort aan. Beleg met enkele vlokjes boter en bak 5 minuten in de oven.

  2. 2

    Maak de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Meng er de harissa onder en schep de koriander en peterselie eronder. Breng op smaak met het sap en de schil van de limoen. 

  3. 3

    Neem de vis uit de oven en serveer met de parelcouscous en limoenhelften. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de vis, dep droog. Verhit olijfolie in een ovenbestendige pan en bak de visfilets aan beide kanten kort aan. Beleg met enkele vlokjes boter en bak 5 minuten in de oven.

  2. 2

    Maak de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Meng er de harissa onder en schep de koriander en peterselie eronder. Breng op smaak met het sap en de schil van de limoen. 

  3. 3

    Neem de vis uit de oven en serveer met de parelcouscous en limoenhelften. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.