Salade van aubergines en gekonfijte amandelen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade van aubergines en gekonfijte amandelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke veggie salade die je klaarmaakt in 30 minuten. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de aubergines en snij ze in telkens in 6 partjes in de lengte. Leg ze in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Bak 25 minuten in de oven.

  2. 2

    Hak de noten grof. Verwarm voor de saus 4 el olijfolie met de honing in een steelpannetje. Schep er de noten in en schep goed om. 

  3. 3

    Spoel de rucola. Verdeel de rucola en de aubergines over borden en lepel er de gekonfijte amandelen over. Serveer meteen.
    Tip: Lekker met krokant gebakken pancetta bij en brood.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de aubergines en snij ze in telkens in 6 partjes in de lengte. Leg ze in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Bak 25 minuten in de oven.

  2. 2

    Hak de noten grof. Verwarm voor de saus 4 el olijfolie met de honing in een steelpannetje. Schep er de noten in en schep goed om. 

  3. 3

    Spoel de rucola. Verdeel de rucola en de aubergines over borden en lepel er de gekonfijte amandelen over. Serveer meteen.
    Tip: Lekker met krokant gebakken pancetta bij en brood.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.