Geglazuurde koteletjes met notenslaatje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Geglazuurde koteletjes met notenslaatje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke maaltijd die je binnen 25 minuten op tafel tovert.

bereiding
  1. 1

    Maak het glazuur. Klop de mosterd, azijn, knoflook en honing los. Bestrijk er de koteletjes rijkelijk mee. Laat 10 minuten rusten. 

  2. 2

    Spoel de peer en de rucola. Snij de peer in flinterdunne plakjes. Meng de rucola met de peer, verbrokkelde blauwe kaas en gehakte hazelnoten en hussel goed door elkaar. 

  3. 3

    Bak de koteletjes aan beide kanten goudbruin in de grillpan. 

  4. 4

    Klop voor de dressing de mosterd los met de honing, de olijfolie en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout. 

  5. 5

    Serveer de koteletjes met het slaatje en de dressing.
    Tip: Lekker met gebakken rijst.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak het glazuur. Klop de mosterd, azijn, knoflook en honing los. Bestrijk er de koteletjes rijkelijk mee. Laat 10 minuten rusten. 

  2. 2

    Spoel de peer en de rucola. Snij de peer in flinterdunne plakjes. Meng de rucola met de peer, verbrokkelde blauwe kaas en gehakte hazelnoten en hussel goed door elkaar. 

  3. 3

    Bak de koteletjes aan beide kanten goudbruin in de grillpan. 

  4. 4

    Klop voor de dressing de mosterd los met de honing, de olijfolie en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout. 

  5. 5

    Serveer de koteletjes met het slaatje en de dressing.
    Tip: Lekker met gebakken rijst.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.