Aardappel-pestosalade met kip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappel-pestosalade met kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Van deze aardappelsalade met kip en pesto zal écht heel het gezin smullen. 

bereiding
  1. 1

    Boen de krieltjes, kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en laat even afkoelen. Meng er een lepel van de pesto onder. 

  2. 2

    Maak de lente-ui schoon en snipper in ringen. Snij de kip in hapklare blokjes. Wentel de kip door 2 el olijfolie, de gesnipperde munt en peterselie, peper en zout. Bak ze rondom goudbruin in olijfolie. Voeg de laatste minuut de lente-ui en de erwtjes toe en schep om. 

  3. 3

    Serveer de lauwe aardappelsalade met de kip en werk af met spinazie en citroenschil. Serveer de rest van de pesto erbij. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Boen de krieltjes, kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en laat even afkoelen. Meng er een lepel van de pesto onder. 

  2. 2

    Maak de lente-ui schoon en snipper in ringen. Snij de kip in hapklare blokjes. Wentel de kip door 2 el olijfolie, de gesnipperde munt en peterselie, peper en zout. Bak ze rondom goudbruin in olijfolie. Voeg de laatste minuut de lente-ui en de erwtjes toe en schep om. 

  3. 3

    Serveer de lauwe aardappelsalade met de kip en werk af met spinazie en citroenschil. Serveer de rest van de pesto erbij. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.