De Lekkerste Lijst: dit zijn de favorieten van Wim Ballieu
Wij legden Libelle-chef Wim Ballieu het vuur aan de schenen met enkele moeilijke vragen.
Wim Ballieu is niet meer weg te denken uit de Vlaamse kookwereld: hij maakte gehaktballen opnieuw hip met z'n restaurant Balls & Glory, leerde Vlaanderen bakken en bracht al enkele succesvolle kookboeken uit. Wij wilden weten welk eten en drinken zijn hart sneller doet slaan.
Vraag jij je ook soms af wat je favoriete chefs zélf graag op hun bord en in hun glas hebben? In deze editie van de Lekkerste Lijst vroegen we het aan Libelle-chef Wim Ballieu, die je ongetwijfeld kent van z’n lekkere recepten en Balls & Glory.
Onlangs stelde hij met gepaste trots het Balls & Glory-kookboek voor, vol recepten van de meest gesmaakte gevulde gehaktballen in de zaak. En wie dacht dat de slagerszoon enkel vleesvarianten in het boek zou opnemen, heeft verkeerd gedacht: ook wie gevulde vegetarische balletjes wil klaarmaken, komt met het boek aan z’n trekken.
Benieuwd naar wat zijn favoriete vis, vlees, cocktail, … is? Je komt het te weten in dit filmpje:
Meer lezen?
Balls & Glory door Wim Ballieu. Uitg. Kannibaal, ISBN 9789492677181, € 29,50.