Gelakt buikspek & varkensballetjes met leffe, honing, piment & frisse kruiden
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gelakt buikspek & varkensballetjes met leffe, honing, piment & frisse kruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Voeg alle ingrediënten voor de lakage samen en laat deze inkoken.

  2. 2

     Snij het buikspek met een scherp mes in langs de velzijde. Laat het onder aluminiumfolie zo’n 3 tot 4 uur garen op 150°C tot het vlees bijna uit elkaar valt. Laat het afkoelen en snij het in stukken van 5 x 5 cm.

  3. 3

    Sjalotje aanbakken en toevoegen bij het gehakt en paneermeel. Nadien aanbakken en lakken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Voeg alle ingrediënten voor de lakage samen en laat deze inkoken.

  2. 2

     Snij het buikspek met een scherp mes in langs de velzijde. Laat het onder aluminiumfolie zo’n 3 tot 4 uur garen op 150°C tot het vlees bijna uit elkaar valt. Laat het afkoelen en snij het in stukken van 5 x 5 cm.

  3. 3

    Sjalotje aanbakken en toevoegen bij het gehakt en paneermeel. Nadien aanbakken en lakken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.