Limoncello van Wim Ballieu
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Limoncello van Wim Ballieu

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de citroenen en schil ze met een dunschiller. Doe de schillen in een kom en giet de alcohol erbij. Dek de kom af met plasticfolie en laat de schillen een week rusten op een donkere plaats.

  2. 2

    Breng 600 ml water met de suiker aan de kook. Giet de alcohol met de citroenschillen erbij en laat nog even koken. Laat een uur afkoelen, zeef en giet in flessen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de citroenen en schil ze met een dunschiller. Doe de schillen in een kom en giet de alcohol erbij. Dek de kom af met plasticfolie en laat de schillen een week rusten op een donkere plaats.

  2. 2

    Breng 600 ml water met de suiker aan de kook. Giet de alcohol met de citroenschillen erbij en laat nog even koken. Laat een uur afkoelen, zeef en giet in flessen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.