Meest recente artikelen

Deze 4 kerstmenu's zijn klaar binnen het uur

Snel maar heerlijk!

  • Deel dit artikel:
Deze 4 kerstmenu's zijn klaar binnen het uur Artikel

Bijna Kerstmis! Ben jij nog op zoek naar een lekker kerstmenu waarvoor je geen uren in de keuken hoeft te staan? Lees dan zeker verder!

Kerst staat gelijk aan lekker eten en gezellig tafelen met familie. Maar jammer genoeg zijn deze twee soms moeilijk te combineren. Je uren uitsloven in de keuken om het perfecte kerstmenu op tafel te zetten, maar daardoor bijna niet met je gasten aan tafel kunnen zitten: het klinkt je misschien wel bekend in de oren. Daarom stelden we speciaal voor jou enkele kant-en-klare menu’s samen die je binnen het uur maakt. Zo kun jij je gasten heerlijk verwennen, zowel met je menu als met je gezelschap!

Menu 1: verfijnd

Save

Menu 2: vegetarisch

Menu 3: carnivoor

Menu 4: grand chique

Een recept naar je zin gevonden?

Klik op Bewaren om het in je persoonlijke receptmapjes te stoppen. Alles over recepten bewaren, zelf een weekmenu maken en je persoonlijke boodschappenlijst printen lees je hier.

Volg ons op FacebookInstagramPinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen