Recept

Appeljenever met 'toast' van appel, pancetta en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de appelen in plakjes. Meng het citroensap met 1 koffielepel honing. Sprenkel over de appelplakjes.

  2. 2

    Leg de sneetjes pancetta tussen 2 vellen keukenpapier op een bord. Zet 1 minuut in de microgolfoven. Kijk of het spek krokant is, warm eventueel nog 30 seconden op.

  3. 3

    Beleg 8 plakjes appel met een sneetje pancetta, verkruimel er de geitenkaas over en besprenkel met de rest van de honing. Kruid met tijm en peper.
     

  4. 4

    Vul de glaasjes met appeljenever en dek ze af met een ‘appeltoastje’.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Appeljenever met 'toast' van appel, pancetta en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Snij de appelen in plakjes. Meng het citroensap met 1 koffielepel honing. Sprenkel over de appelplakjes.

  2. 2

    Leg de sneetjes pancetta tussen 2 vellen keukenpapier op een bord. Zet 1 minuut in de microgolfoven. Kijk of het spek krokant is, warm eventueel nog 30 seconden op.

  3. 3

    Beleg 8 plakjes appel met een sneetje pancetta, verkruimel er de geitenkaas over en besprenkel met de rest van de honing. Kruid met tijm en peper.
     

  4. 4

    Vul de glaasjes met appeljenever en dek ze af met een ‘appeltoastje’.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!