Appeljenever met 'toast' van appel, pancetta en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Appeljenever met 'toast' van appel, pancetta en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de appelen in plakjes. Meng het citroensap met 1 koffielepel honing. Sprenkel over de appelplakjes.

  2. 2

    Leg de sneetjes pancetta tussen 2 vellen keukenpapier op een bord. Zet 1 minuut in de microgolfoven. Kijk of het spek krokant is, warm eventueel nog 30 seconden op.

  3. 3

    Beleg 8 plakjes appel met een sneetje pancetta, verkruimel er de geitenkaas over en besprenkel met de rest van de honing. Kruid met tijm en peper.
     

  4. 4

    Vul de glaasjes met appeljenever en dek ze af met een ‘appeltoastje’.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de appelen in plakjes. Meng het citroensap met 1 koffielepel honing. Sprenkel over de appelplakjes.

  2. 2

    Leg de sneetjes pancetta tussen 2 vellen keukenpapier op een bord. Zet 1 minuut in de microgolfoven. Kijk of het spek krokant is, warm eventueel nog 30 seconden op.

  3. 3

    Beleg 8 plakjes appel met een sneetje pancetta, verkruimel er de geitenkaas over en besprenkel met de rest van de honing. Kruid met tijm en peper.
     

  4. 4

    Vul de glaasjes met appeljenever en dek ze af met een ‘appeltoastje’.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.