Tagliatelle met scampi en kerstomaatjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tagliatelle met scampi en kerstomaatjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verkruimel de pepers. Verhit 4 eetlepels olijfolie in een hapjespan en fruit de pepers 1 minuut met de knoflook.

  2. 2

    Voeg de garnalen toe en bak ze 1 minuut mee. Blus af met de wijn en roer de tapenade en cherrytomaatjes erdoor. Laat enkele minuten zachtjes stoven.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar in water met grof zeezout. Giet af en meng met de garnalensaus en eventueel een lepel kookvocht. Breng op smaak met citroensap, zout en peper. 

  4. 4

    Garneer met de rucola en besprenkel met wat olijfolie extra vierge.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verkruimel de pepers. Verhit 4 eetlepels olijfolie in een hapjespan en fruit de pepers 1 minuut met de knoflook.

  2. 2

    Voeg de garnalen toe en bak ze 1 minuut mee. Blus af met de wijn en roer de tapenade en cherrytomaatjes erdoor. Laat enkele minuten zachtjes stoven.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar in water met grof zeezout. Giet af en meng met de garnalensaus en eventueel een lepel kookvocht. Breng op smaak met citroensap, zout en peper. 

  4. 4

    Garneer met de rucola en besprenkel met wat olijfolie extra vierge.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!