Carpaccio met parmezaancrème
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Carpaccio met parmezaancrème

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Extra verfijnd

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de mayonaise met de parmezaan en mix fijn. Doe in een spuitzak en leg koel weg.

  2. 2

    Spoel de veldsla en de citroenmelisse en laat uitlekken. Scheur het brood in stukken. Besprenkel het met olijfolie, peper en grof zeezout en leg in een ovenschaal. Hussel goed door elkaar en schuif 10 minuten in de oven tot het brood krokant gebakken is. Schep halverwege om.

  3. 3

    Schil de rode biet en snij ’m in kleine blokjes. Snij de steak met een scherp mes in flinterdunne plakjes; zie de tip hiernaast.

  4. 4

    Leg het vlees op een schaal, werk af met rode biet, broodcroutons, veldsla, citroenmelisse en enkele toefjes parmezaanmayonaise. Besprenkel met olijfolie en rodewijnazijn. Kruid met peper en zout, en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de mayonaise met de parmezaan en mix fijn. Doe in een spuitzak en leg koel weg.

  2. 2

    Spoel de veldsla en de citroenmelisse en laat uitlekken. Scheur het brood in stukken. Besprenkel het met olijfolie, peper en grof zeezout en leg in een ovenschaal. Hussel goed door elkaar en schuif 10 minuten in de oven tot het brood krokant gebakken is. Schep halverwege om.

  3. 3

    Schil de rode biet en snij ’m in kleine blokjes. Snij de steak met een scherp mes in flinterdunne plakjes; zie de tip hiernaast.

  4. 4

    Leg het vlees op een schaal, werk af met rode biet, broodcroutons, veldsla, citroenmelisse en enkele toefjes parmezaanmayonaise. Besprenkel met olijfolie en rodewijnazijn. Kruid met peper en zout, en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?