Meest recente artikelen

10x snelle hapjes voor Kerstmis

Lekker & snel

10x snelle hapjes voor Kerstmis Artikel

De feestdagen staan weer voor de deur. Wil jij je gasten verwennen met lekkere aperitiefhapjes, maar wil je ook niet te veel in de keuken staan? Dan hebben wij de 10 perfecte snelle hapjes voor jou: lekker, superfeestelijk en klaar binnen het kwartier!

Op zoek naar een lekker aperitiefhapje voor kerst dat je makkelijk en snel kunt klaarmaken? Dan zijn deze 10 hapjes echt iets voor jou! Deze snelle hapjes voor Kerstmis zijn klaar binnen de 15 minuten maar zien er toch superfeestelijk uit. Dit jaar dus geen stress tijdens kerst, maar wel lekker genieten met al je gasten!

Onze tips

  • Voorzie 6 hapjes per persoon (4 koude en 2 warme).
  • Kies liefst hapjes die je op voorhand kunt klaarmaken.
  • Kant-en-klaar producten kunnen je veel tijd en stress besparen. Koop lekkere pesto in plaats van 'm zelf te maken, gebruik kant-en-klaar kruimeldeeg… Niks mis mee!
  • Denk aan hoe je je feestruimte inricht. Voorzie een bijzettafeltje waar je gasten hun glas of bordje even kunnen neerzetten. Het is onhandig als je alles moet vasthouden. En zet hier en daar schaaltjes waarin je gasten olijvenpitten of gebruikte prikkertjes kwijt kunnen.
  • Ook leuk: zet een grote antipasta schotel of een pull apart bread op tafel. Want eten delen is altijd gezelliger!
  • Het simpelste gerechtje ziet er meteen superfeestelijk uit als je het serveert in een glaasje. Ook kleine schaaltjes, leuke prikkers, toffe servetjes maken dat het simpelste hapje er top uit ziet.

Onze favoriete snelle hapjes voor Kerstmis

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen