Tortillarolletjes met gerookte zalm, roomkaas en dille
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tortillarolletjes met gerookte zalm, roomkaas en dille

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Laat de tortillavellen goudbruin worden in een hete pan. Laat ze vervolgens terug wat afkoelen.
 Vermeng de roomkaas met de mierikswortel en wat citroensap en kruid met peper en zout.Laat de tortillavellen goudbruin worden in een hete pan. Laat ze vervolgens terug wat afkoelen.
 Vermeng de roomkaas met de mierikswortel en wat citroensap en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Spoel de dilletakjes af, schud ze droog, trek de blaadjes van de takjes en hak ze grof.
 Besmeer elke tortilla met de crème, leg de zalm erop en bestrooi met dille. Rol ze op, snij ze in rolletjes van 2 cm breed, zet vast met stokjes en serveer.



Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de tortillavellen goudbruin worden in een hete pan. Laat ze vervolgens terug wat afkoelen.
 Vermeng de roomkaas met de mierikswortel en wat citroensap en kruid met peper en zout.Laat de tortillavellen goudbruin worden in een hete pan. Laat ze vervolgens terug wat afkoelen.
 Vermeng de roomkaas met de mierikswortel en wat citroensap en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Spoel de dilletakjes af, schud ze droog, trek de blaadjes van de takjes en hak ze grof.
 Besmeer elke tortilla met de crème, leg de zalm erop en bestrooi met dille. Rol ze op, snij ze in rolletjes van 2 cm breed, zet vast met stokjes en serveer.



Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.