Boterhamrol met omelet en zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Boterhamrol met omelet en zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een boterhammetje anders dan anders!

bereiding
  1. 1

    Klop de eieren los met de melk. Verhit wat olie in een koekenpan en bak er een omeletje in, tot het ei net gestold is.

  2. 2

    Snij de zalm in reepjes. Spoel de waterkers. Rol de boterhammen plat met een deegrol.

  3. 3

    Smeer de roomkaas over de sneetjes brood. Leg de omelet, zalmsnippers, wortel en waterkers op de boterham. Hou wat wortel apart.

  4. 4

    Rol de omelet strak op in een stuk aluminiumfolie en laat rusten in de koelkast.

  5. 5

    Haal de aluminiumfolie van de omeletrol. Snij 'm in rolletjes en leg ze in de bentobox of lunchbox. Vul aan met de appel, de minikomkommers en de rest van de geraspte wortel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Klop de eieren los met de melk. Verhit wat olie in een koekenpan en bak er een omeletje in, tot het ei net gestold is.

  2. 2

    Snij de zalm in reepjes. Spoel de waterkers. Rol de boterhammen plat met een deegrol.

  3. 3

    Smeer de roomkaas over de sneetjes brood. Leg de omelet, zalmsnippers, wortel en waterkers op de boterham. Hou wat wortel apart.

  4. 4

    Rol de omelet strak op in een stuk aluminiumfolie en laat rusten in de koelkast.

  5. 5

    Haal de aluminiumfolie van de omeletrol. Snij 'm in rolletjes en leg ze in de bentobox of lunchbox. Vul aan met de appel, de minikomkommers en de rest van de geraspte wortel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.