Recept

Boterham met homemade choco van gegrilde noten, dulce de leche en fondantchocolade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Zet het blikje gesuikerde gecondenseerde melk ongeopend in een pannetje met water. Breng aan de kook en laat 1.15 uur koken (zorg dat het steeds onder water staat). Laat ongeopend afkoelen. Zo verkrijg je dulce de leche. 

  2. 2

    Rooster de noten in de pan of in de oven en laat ze wat afkoelen. Hak ze dan heel fijn in een keukenrobot. 

  3. 3

    Smelt de boter met de chocolade en voeg de dulce de leche en de noten toe. Meng goed en laat afkoelen in gesteriliseerde potjes. De choco is minstens 2 weken houdbaar in de koelkast. 

  4. 4

    Besmeer de boterham royaal met choco, beleg met plakjes banaan en strooi er nog wat gehakte noten over. Leg er een sneetje brood op.
    Tip: lekker met abrikoos en letterkoekjes in de brooddoos.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Boterham met homemade choco van gegrilde noten, dulce de leche en fondantchocolade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!