Lichte boterham met gerookte forel, zure room, appel en komkommer

Zo maak je ‘t
  1. Snij de komkommer en de granny smith in fijne schijfjes. Kruid de zure room met peper, zout en wat fijngesnipperde dille. 

  2. Beleg de boterham met zure room, sneetjes komkommer, appel en gerookte forel. Werk af met preischeuten en leg er een sneetje brood op. 

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Boterhammetje met gerookte zalm, groene asperges en guacamole

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Belegde boterham voor kinderen: meneertje met bril

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Gepofte aardappel met gerookte forel en bietjes