Meest recente artikelen

Confituur, maar niet voor op je boterham

Superlekker bij vlees, bij kaas...

  • Deel dit artikel:
Confituur, maar niet voor op je boterham Artikel

Ja, wij houden van confituur. Maar het moet niet altijd op onze boterham. Confituur en consoorten (denk bijvoorbeeld ook aan gelei en chutney) zijn ook lekker bij vlees of bij kaas. Proef nu van deze combi's.

Pruimenconfituur met chili

Lekker bij… ribbetjes op de barbecue, bijvoorbeeld.

Pittige chutney van kerstomaat, perzik en rozemarijn

Lekker bij… geroosterd vlees of bij kaas.

Tomaten-citroenconfituur

Lekker bij… gegrild vlees of bij toast met verse geitenkaas.

 

Rode-uienconfituur

Lekker bij… hamburgers, eend, varkensvlees, blauwe kaas of een sneetje paté.

Tomatenchutney

Lekker bij… een pittige kaas, en bij koud vlees.

 

Hartige jam van frambozen en paprika

Lekker bij… een stukje brie of camembert.

 

Jam van paarse vijgen met venkelzaad

Lekker bij… een stukje zoute kaas, of bij gedroogde ham.

 

Chutney van witloof

Lekker bij… wildpaté.

 

Zin in andere confituren?

Al onze confituurrecepten ontdek je hier.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen