Ja, wij houden van confituur. Maar het moet niet altijd op onze boterham. Confituur en consoorten (denk bijvoorbeeld ook aan gelei en chutney) zijn ook lekker bij vlees of bij kaas. Proef nu van deze combi's.
Pruimenconfituur met chili
Lekker bij… ribbetjes op de barbecue, bijvoorbeeld.
Pittige chutney van kerstomaat, perzik en rozemarijn
Lekker bij… geroosterd vlees of bij kaas.
Tomaten-citroenconfituur
Lekker bij… gegrild vlees of bij toast met verse geitenkaas.
Rode-uienconfituur
Lekker bij… hamburgers, eend, varkensvlees, blauwe kaas of een sneetje paté.
Tomatenchutney
Lekker bij… een pittige kaas, en bij koud vlees.
Hartige jam van frambozen en paprika
Lekker bij… een stukje brie of camembert.
Jam van paarse vijgen met venkelzaad
Lekker bij… een stukje zoute kaas, of bij gedroogde ham.
Chutney van witloof
Lekker bij… wildpaté.
Zin in andere confituren?
Al onze confituurrecepten ontdek je hier.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!