Meest recente artikelen

Pompoenpuree: zo gemaakt!

Maak nu een voorraadje

  • Deel dit artikel:
Pompoenpuree: zo gemaakt! How to's

Als zoete taartvulling, als smaakmaker in aardappelpuree, als natuurlijke zoetmaker in tomatensoep... Pompoenpuree is gezond en veelzijdig. Je kunt er tijdens het pompoenseizoen dus best een voorraadje van maken en invriezen.

1 Bedek een bakplaat met een vel ingevette aluminiumfolie.

2 Snij de pompoen in stukken en leg het ongeschilde vruchtvlees met de snijkant naar onderen op de bakplaat.

3 Rooster het in een op 200°C vooverwarmde oven, tot het vruchtvlees zacht is.

4 Schep het vruchtvlees met een lepel van de schil, en mix het glad in de blender.

 

Gebruik je pompoenpuree in deze recepten

  • Ik heb alle tijd
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Pompoenbrood met spekjes

  • Ik heb alle tijd
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Panna cotta van pompoen

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen