18x rijstsalade om restjes in te verwerken
Tijd voor wat afwisseling tijdens de lunch
Rijstsalade is de manier bij uitstek om restjes op te gebruiken. Wat gekookte rijst, je favoriete groenten, nog wat vlees, vis of een vegetarische optie (denk maar aan tonijn, kip of linzen) en eventueel een frisse dressing en klaar is Kees. Ideaal als lunch of als bijgerecht op een barbecue.
Lees ook:
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Rijstsalade met linzen en sinaasappel
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Gegrilde kip met amandelrijst
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Rijstsalade met tonijn en dille
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
Rijstsalade met zalmblokjes
-
Minder dan 30 minuten
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Rijstsalade met groenten en tofublokjes
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Rijstsalade met kaas en salami
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Kip met rode curry en rijstsalade
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Duur
-
Makkelijk
Salade van wilde rijst en asperges met oosterse gehaktballen
-
Minder dan 30 minuten
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Little gem met Thaise rijstsalade
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Rijstsalade met gegrilde gamba’s en chilidressing
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Rijstsalade met saté van rundvlees
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Rijstsalade met kip, spruitjes, blauwe kaas en ei
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Rijstsalade met spruitjes en kalkoen
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
Rijstsalade met verse kruiden en gerookte zalm
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk