Salade van wilde rijst en quinoa
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade van wilde rijst en quinoa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met witte asperges, zalm en een eitje

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges, breek het harde uiteinde eraf en kook de asperges beetgaar.

  2. 2

    Kook de quinoa-rijstmengeling zoals aangegeven op de verpakking.

  3. 3

    Snij de zalm in mooie reepjes. Meng de quinoa-rijstmengeling met de gekookte asperges en de gerookte zalm. Kruid goed met peper en besprenkel met olijfolie.

  4. 4

    Breng water met een scheut azijn aan de kook. Zet het vuur uit. Breek de eitjes elk in een apart kopje. Maak een draaikolk in het water en pocheer de eitjes een voor een 2 minuten.

  5. 5

    Schik de eitjes op de salade en werk af met grof zout en een draai van de pepermolen. Werk af met blaadjes rucola of ander groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges, breek het harde uiteinde eraf en kook de asperges beetgaar.

  2. 2

    Kook de quinoa-rijstmengeling zoals aangegeven op de verpakking.

  3. 3

    Snij de zalm in mooie reepjes. Meng de quinoa-rijstmengeling met de gekookte asperges en de gerookte zalm. Kruid goed met peper en besprenkel met olijfolie.

  4. 4

    Breng water met een scheut azijn aan de kook. Zet het vuur uit. Breek de eitjes elk in een apart kopje. Maak een draaikolk in het water en pocheer de eitjes een voor een 2 minuten.

  5. 5

    Schik de eitjes op de salade en werk af met grof zout en een draai van de pepermolen. Werk af met blaadjes rucola of ander groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.