Meest recente artikelen

Klassieke voorgerechten met een twist

De traditionals, maar dan anders

  • Deel dit artikel:
Klassieke voorgerechten met een twist Receptenset

Een kaaskroketje wordt zoveel spannender als je er eens een kroketje van boschampignons van maakt. Mousse van forel? Serveer ‘m eens in een bladerdeegjasje. En van een eenvoudige bloemkoolsoep maak je iets bijzonders door ‘m af te werken met een crumble van zwarte pens of met quinoa. Hier zijn 20 ideeën om klassieke voorgerechten een verrassende twist te geven.

Lees ook …

Kalfstongcarpaccio met gepekelde groenten en peterseliedressing
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Kalfstongcarpaccio met gepekelde groenten en peterseliedressing

Kipcocktail met radicchio, walnoten en pompelmoes
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Kipcocktail met radicchio, walnoten en pompelmoes

Gerookte zalmtimbaal met avocado
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Gerookte zalmtimbaal met avocado

Krabcocktail met granaatappel
  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Krabcocktail met granaatappel

Wildkroketjes met veenbessenconfituur
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Iets moeilijker

Wildkroketjes met veenbessenconfituur

Mousse van gerookte forel in bladerdeeg
  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Mousse van gerookte forel in bladerdeeg

Terrine van kalfsvlees met salie en sterrentoast
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Terrine van kalfsvlees met salie en sterrentoast

Krabcocktail met gin tonic-komkommer
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Krabcocktail met gin tonic-komkommer

Luxe vol-au-vent van parelhoen en cantharellen
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Iets moeilijker

Luxe vol-au-vent van parelhoen en cantharellen

Bloemkoolsoep met crumble van zwarte pens
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Bloemkoolsoep met crumble van zwarte pens

Bloemkoolvelouté met quinoa en gerookte eendenborst
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Bloemkoolvelouté met quinoa en gerookte eendenborst

Fazantbeignets
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Fazantbeignets

Hazenmousse met gember-granaatappelchutney en amandelcrumble in een glaasje
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Hazenmousse met gember-granaatappelchutney en amandelcrumble in een glaasje

Bloemkooltoast met zalm, avocado en kwartelei (glutenvrij, lactosevrij en vrij van geraffineerde suikers)
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Bloemkooltoast met zalm, avocado en kwartelei (glutenvrij, lactosevrij en vrij van geraffineerde suikers)

Groentequiche met gerookte zalm en feta
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Groentequiche met gerookte zalm en feta

Aziatische tomaat-garnaal met krokante gember en koriandersaus
  • Minder dan 30 minuten
  • Duur
  • Erg makkelijk

Aziatische tomaat-garnaal met krokante gember en koriandersaus

Kroketjes van boschampignons
  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Kroketjes van boschampignons

Mosselsoep met chorizotoast
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Mosselsoep met chorizotoast

Quiche met zoete-aardappelkorst met boschampignons, pastinaak en pata negra
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Quiche met zoete-aardappelkorst met boschampignons, pastinaak en pata negra

Cheesecake met pittige broccoli en gerookte zalm
  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Cheesecake met pittige broccoli en gerookte zalm

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen