Recept

Ravioli met krab

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak het deeg. Meng de bloem met de eieren en kneed tot een bal. Laat 1 uur rusten in de koelkast.

  2. 2

     Laat de krab uitlekken. Meng met de ricotta en zeekraal, kruid met chilivlokken, peper en zout.

  3. 3

    Draai de pasta door de pastamachine tot het deeg de gewenste dikte heeft. Steek rondjes uit het deeg. Schep in het midden van elk rondje wat krabmengsel. Maak de randjes van het deeg nat, leg er een tweede pastarondje op en druk aan. Steek uit met een stervormpje voor een extra feestelijke toets.

  4. 4

     Kook de ravioli in lichtgezouten water. Als ze komen bovendrijven, zijn ze gaar. Dat duurt ongeveer 3 minuten. Hou het kookvocht bij.

  5. 5

    Smelt de boter in een pan. Voeg 4 el kookvocht toe wanneer de boter bruist. Werk de saus af met de rasp en het sap van de citroen. Leg de ravioli’s nog even in de pan met de saus.

  6. 6

    Frituur in een bodem olie de rijst- vermicelli heel kort. Snij het noriblad in jne snippers. Serveer de ravioli met de saus en werk af met peper, gefrituurde vermicelli en norisnippers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ravioli met krab

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!