Aziatische tomaat-garnaal met krokante gember en koriandersaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aziatische tomaat-garnaal met krokante gember en koriandersaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Slechts 520 kcal per portie!

bereiding
  1. 1

    Mix de kokosroom glad met de koriander, het limoensap, de bieslook en het paprikapoeder. Kruid met peper en zout en zet koel. Spoel de tomaten en snij in plakjes.

  2. 2

    Schil de gember, snij 'm in dunne reepjes en bak ze krokant in hete arachideolie. Laat uitlekken op keukenpapier. Meng de helft van de koriandersaus onder de garnalen.

  3. 3

    Maak op de borden torentjes met de tomatenschijfjes en garnalen. Werk af met de gember, shiso en chilipeper. Druppel er nog wat van de resterende koriandersaus over. Geef er de partjes limoen en het naanbrood bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Mix de kokosroom glad met de koriander, het limoensap, de bieslook en het paprikapoeder. Kruid met peper en zout en zet koel. Spoel de tomaten en snij in plakjes.

  2. 2

    Schil de gember, snij 'm in dunne reepjes en bak ze krokant in hete arachideolie. Laat uitlekken op keukenpapier. Meng de helft van de koriandersaus onder de garnalen.

  3. 3

    Maak op de borden torentjes met de tomatenschijfjes en garnalen. Werk af met de gember, shiso en chilipeper. Druppel er nog wat van de resterende koriandersaus over. Geef er de partjes limoen en het naanbrood bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.