Meest recente artikelen

26x wild met saus

26x wild met saus Receptenset

Saus op basis van drank of fruit zorgt voor de nodige diepgang of frisheid bij je wildste creaties. Bekijk hier onze favoriete recepten voor wild met saus.

Lees ook …

Parelhoenpakketjes met sherrysaus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Parelhoenpakketjes met sherrysaus

Eendenborst met kersensaus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Eendenborst met kersensaus

Eendenborst in rodewijnsaus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Eendenborst in rodewijnsaus

Patrijs met cidersaus en geroosterde pompoen
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Patrijs met cidersaus en geroosterde pompoen

Hertenfilet met braambessensaus
  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Hertenfilet met braambessensaus

Haasmedaillon met witloof en portosaus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Haasmedaillon met witloof en portosaus

Eendenborst met bosvruchtensaus en stoofpeertjes
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Eendenborst met bosvruchtensaus en stoofpeertjes

Everzwijn met veenbessen
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Everzwijn met veenbessen

Hindekroon met ’grand veneur’-saus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Duur
  • Iets moeilijker

Hindekroon met ’grand veneur’-saus

Warme carpaccio van hert met portodressing
  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Warme carpaccio van hert met portodressing

Fazant met witloof, aardpeer en cranberrysaus
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Fazant met witloof, aardpeer en cranberrysaus

Gevulde patrijs met amandel-pistachesaus
  • Meer dan 1 uur
  • Duur
  • Iets moeilijker

Gevulde patrijs met amandel-pistachesaus

Kruidig geroosterde gans met portsaus
  • Meer dan 1 uur
  • Duur
  • Iets moeilijker

Kruidig geroosterde gans met portsaus

Hertenkalf met bramensaus
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Hertenkalf met bramensaus

Wildballetjes met whiskysaus,  veenbessen en knolselderfrietjes
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Duur
  • Makkelijk

Wildballetjes met whiskysaus, veenbessen en knolselderfrietjes

Eendenborstfilet met sinaasappelsaus, witloof en kroketten
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Eendenborstfilet met sinaasappelsaus, witloof en kroketten

Hertengebraad met gestoofde peertjes en veenbessensaus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Hertengebraad met gestoofde peertjes en veenbessensaus

Fazant in fine-champagnesaus met gestoofd witloof, eekhoorntjesbrood en amandelkroketjes
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Fazant in fine-champagnesaus met gestoofd witloof, eekhoorntjesbrood en amandelkroketjes

Tournedos van hert met pastinaak- en pompoenfrietjes en cognacsaus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Tournedos van hert met pastinaak- en pompoenfrietjes en cognacsaus

Hertenkalf met savooikool, gepofte aardpeer en portosaus
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Hertenkalf met savooikool, gepofte aardpeer en portosaus

Zoete wildsaus met uienkonfijt
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Zoete wildsaus met uienkonfijt

Gebraiseerde reeschouder in rodewijnsaus
  • Meer dan 1 uur
  • Duur
  • Makkelijk

Gebraiseerde reeschouder in rodewijnsaus

Pappardelle met eend, spruitjes, wildsaus en kaassterretjes
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Pappardelle met eend, spruitjes, wildsaus en kaassterretjes

Eendenborst met cranberrysaus en pastinaakpuree
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Eendenborst met cranberrysaus en pastinaakpuree

Parelhoen met champignonsaus en spruitjesgratin
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Parelhoen met champignonsaus en spruitjesgratin

Duif met knolselder, wortelhummus en een hazelnootsausje
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Duif met knolselder, wortelhummus en een hazelnootsausje

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen