Meest recente artikelen

Nieuwe kinderfavoriet aan tafel: vis!

Nieuwe kinderfavoriet aan tafel: vis! Artikel

Durven jouw kinderen al ‘ns hun neusje optrekken als je hen vis voorschotelt? Gruwelen ze van de graatjes en zijn ze niet zo tuk op de smaak? Een troost: je bent niet de enige ouder die met kieskeurige eters zit. Gelukkig denken wij de oplossing gevonden te hebben: de lekkere tonijn van Rio Mare!

Géén graatjes

Elke ouder wilt dat z'n kind gezond en evenwichtig eet. Een beetje vlees, véél groeten en af en toe een stukje vis. Alleen durven kleine ukjes wel 'ns protesteren als het op vis aankomt. Ze houden niet van de smaak en van de venijnige graatjes en daarom blijft het  visje vaak onaangeroerd liggen op het bord. Vis in blik is een goed alternatief voor verse vis. Omdat de vis afgeschermd is van licht en lucht, blijven alle belangrijke voedingsstoffen bewaard. Ingeblikte vis bevat zelfs méér omega 3 dan verse.

Tonijn in blik is perfect om je kinderen te laten wennen aan vis. Er zitten geen venijnige graatjes in en je kunt er tal van creatieve gerechtjes mee maken.

Rio Mare

Rio Mare

 

Dit worden de nieuwe lievelingsgerechten van je kids

Eieren-Rio Mare

Eieren-Rio Mare

 

Win een citytrip naar Italië met Rio Mare

Wil jij kans maken op een fantastische citytrip naar Italië? Of misschien ga jij aan de haal met één van de Italiaanse gourmet-manden of kortingscoupons. Speel dan snel mee met het Rio Mare Het Spel!

 

 

Advertisement

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen