Noorse pizza met zalm, komkommer en dille
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Noorse pizza met zalm, komkommer en dille

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker knapperig!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het pizzadeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Pel en pers de knoflook en met meng met 2 el olijfolie en wat peper.

  2. 2

    Bestrijk de pizzabodem met de knoflookolie. Zet in de oven en bak 12 à 15 minuten, tot de bodem goudbruin is.

  3. 3

    Snij de komkommer met een mandoline of dunschiller in linten en halveer de kerstomaten.

  4. 4

    Haal de pizza uit de oven. Lepel er de Griekse yoghurt over. Werk de pizza af met roosjes gerookte zalm, komkommerlinten, kerstomaatjes en verse dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het pizzadeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Pel en pers de knoflook en met meng met 2 el olijfolie en wat peper.

  2. 2

    Bestrijk de pizzabodem met de knoflookolie. Zet in de oven en bak 12 à 15 minuten, tot de bodem goudbruin is.

  3. 3

    Snij de komkommer met een mandoline of dunschiller in linten en halveer de kerstomaten.

  4. 4

    Haal de pizza uit de oven. Lepel er de Griekse yoghurt over. Werk de pizza af met roosjes gerookte zalm, komkommerlinten, kerstomaatjes en verse dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.