Recept

Pita met visnuggets, rodekoolsalade en kruiden-yoghurtsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wie valt er niet voor deze krokante visnuggets?

bereiding
  1. 1

    Snij de kabeljauw in reepjes en kruid ze met peper en zout. Doe de bloem en het paneermeel in twee aparte borden. Roer de eieren los in een derde bord. Wentel de repen vis eerst door de bloem, dan door de eieren en tot slot door het paneermeel. Zet ze even koel weg.

  2. 2

    Spoel de appelen en snij ze in blokjes. Meng ze onder de rodekool. Pers het sap uit de limoen. Maak een dressing van het limoensap, de honing, de munt en 4 eetlepels olijfolie. Giet de dressing bij de rodekoolsalade en meng alles goed onder elkaar.

  3. 3

    Bak de visnuggets goudbruin en gaar in een bodempje olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Meng de peterselie en de bieslook onder de yoghurt en kruid de saus met peper en zout. Verwarm de pitabroodjes in de broodrooster.

  4. 4

    Vul de broodjes met de rodekoolsalade en de visnuggets. Druppel er wat van het yoghurtsausje over, werk af met de extra munt en serveer de pita's meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pita met visnuggets, rodekoolsalade en kruiden-yoghurtsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!