Meest recente artikelen

Sandra kookt lekker Spaans

Y viva España

Sandra kookt lekker Spaans Artikel

Sandra is gek op Spanje... én op al het lekkers dat ze er op de markt vindt. Met deze gerechten wordt het pas écht vakantie!

Sandra: "Op vakantie struin ik graag rond op lokale marktjes om verse producten te ontdekken, zélfs als ik niet ga koken. Het zorgt niet alleen voor een instant vakantiegevoel, maar ook voor inspiratie"

Salade met meloen, manchego en gamba's

Sandra: "Ruik aan een meloen! Overrijpe meloenen hebben een weeïge geur. Kies dus voor meloenen die fris ruiken, waarvan de schil niet verkleurd is en geen deuken vertoont"

 

Breakfast bowl met meloen

Sandra: “Alle vruchten zijn gezond. In de zomer vind ik meloen een topper. Er zijn superveel soorten en je eet ze uit het vuistje of in een zoet of hartig gerecht. Plus: door het vele water zijn ze lekker verfrissend op een warme zomerdag”

 

Pipirrana met gegrilde kipspiesjes

 

Pisto met manchego en kikkererwten

Gegrilde sardines met venkel en tomaat

Sandra: “Ik hou van sardientjes, zéker als ik ze vers koop op de markt om te bakken op de plancha. Plus: sardines zijn supergezond. Net als andere vette vissen zijn ze rijk aan omega 3 en door het kleine formaat zijn er ook heel zuiver”

Meloensorbet met munt

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Sandra Bekkari

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen