Quesadilla met kip, paprika en cheddar à la Anna
bereiding
-
1
Pel en pers de knoflook. Meng die onder de passata en kruid de saus met peper en zout.
-
2
Maak de paprika’s schoon en snij ze in reepjes. Spoel en droog de spinazie.
-
3
Snij de kipfilets in reepjes. Bak ze goudbruin in een beetje olijfolie en kruid ze met de tex-mexkruiden, peper en zout.
-
4
Verwarm de oven voor op 190°C. Wrijf een bakplaat in met olijfolie. Leg hierop 2 wraps.
-
5
Besmeer de helft van de wraps met de passata en beleg ze met de reepjes paprika, de spinazie, de maïs, de kipreepjes en de cheddar. Vouw ze dubbel en wrijf de bovenkant in met olijfolie. Herhaal voor de overige wraps. Bewaar de groenten en de kipreepjes die over zijn voor bij het serveren.
-
6
Bak de quesadilla’s in 8 à 10 minuten goudbruin in de oven. Draai de quesadilla’s om en bak ze nog eens 8 minuten in de oven.
-
7
Serveer ze met limoenpartjes en geef er eventueel de rest van de groenten en de kip bij.