Recept

Quesadilla met hummus en cheddar

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker maar lich én veggiet. Een najaarsreceptje van Sandra Bekkari.

bereiding
  1. 1

    Duw kleine ronde vormpjes uit de wraps met een ronde uitsteekvorm (12 cm). Beleg een helft met hummus, spinazie, blaadjes bladpeterselie en munt, cheddar en peper en zout.

  2. 2

    Vouw ze dicht en bak ze goudbruin in een pan met een scheutje olijfolie. Of leg ze op een bakplaat, bestrijk ze met wat olijfolie en zet ze 10 à 15 minuten in een voorverwarmde oven op 185°C. Serveer en garneer met spinazie en limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Quesadilla met hummus en cheddar
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Duw kleine ronde vormpjes uit de wraps met een ronde uitsteekvorm (12 cm). Beleg een helft met hummus, spinazie, blaadjes bladpeterselie en munt, cheddar en peper en zout.

  2. 2

    Vouw ze dicht en bak ze goudbruin in een pan met een scheutje olijfolie. Of leg ze op een bakplaat, bestrijk ze met wat olijfolie en zet ze 10 à 15 minuten in een voorverwarmde oven op 185°C. Serveer en garneer met spinazie en limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!