Meest recente artikelen

Een heerlijk klassiek kerstmenu à la Sandra Bekkari

Helemaal Sana!

Een heerlijk klassiek kerstmenu à la Sandra Bekkari Artikel

Met dit nostalgische kerstmenu scoor je sowieso bij iedereen. Bovendien mag je er zeker van zijn dat je met deze feestgerechten à la Sandra Bekkari iets gezonds op tafel zet.

Voorgerecht: kalfstartaar met kappertjes-mayonaise, radijsjes en opgelegde rode ui

Een frisse tartaar is altijd handig als je een feestje geeft. De opgelegde rode ui kun je al een dag van tevoren maken. En leg meteen een voorraad aan, wat je kunt de uitjes in een bokaaltje twee weken in de koelkast bewaren. Ook lekker in slaatjes, bij je croque

Geen zin of tijd om de tartaar zelf te snijden? Vraag an aan de slager om het vlees met de hand voor je fijn te snijden.

Tot slot nog een trucje voor als je geen serveerring in huis hebt: lepel de tartaar op een hoopje op het bord en zet er een waterglas over. Draai rondjes met het glas tot je een perfect cirkeltje krijgt.

Hoofdgerecht: kalkoenrollade met appel-nootjesvulling en pompoenpanzanella

Ronduit fantastisch ziet deze rollade eruit, én ze is ook superlekker. Met de vulling kun je lekker variëren: gebakken champignons, kruidig kalfsgehakt of smeuïge mozzarella zijn hier ook heel lekker bij.

Panzanella? Dat is een salade met knapperige croutons erin verwerkt. Een keertje iets anders dan kroketjes!

Dessert: ijstaart met frambozen en cottagecheese

Klassieke ijstaarten zijn meestal met veel room gemaakt. In dit Sana exemplaar zorgen cottagecheese en verse kaas voor de romige textuur, maar ze zijn wel veel gezonder dan volle room.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Sandra Bekkari

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen