Meest recente artikelen

Langoustines bereiden: de toptips van Ilse

Zo doet onze Libelle Lekker-chef het!

  • Deel dit artikel:
Langoustines bereiden: de toptips van Ilse Artikel

Langoustines zijn lekker feestelijk, maar niet iedereen durft eraan te beginnen. Met deze tips van Libelle Lekker-chef Ilse hoef je niets te vrezen en kun jij zelf langoustines bereiden!

Langoustines schoonmaken

Net zoals bij scampi’s hebben langoustines een darmkanaal dat je moet verwijderen. Bij langoustines moet je ook de maag eruit halen. Die zit vooraan in de kop en ziet eruit als een blaasje. Die kan een vieze smaak afgeven tijdens het bakken.

Langoustines bereiden

Langoustines hebben eigenlijk niet veel nodig. Met wat kruidenboter, peper en zout heb je al een echt topgerecht. Langoustines gaar je het best in de oven. Bak ze zeker niet te lang, want dan drogen ze uit. Ze moeten echt nog sappig zijn.

De lekkerste recepten met langoustines

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:
Alles over Ilse D'hooge

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen