Recept

Langoustines met knoflookboter

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met stokbrood. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Snij de langoustines in de lengte door met een scherp mes. Verwijder de maag en het darmkanaal. Leg ze op een ovenplaat met de snijkant naar boven.

  2. 2

    Pel en pers de knoflook. Roer de boter zacht, meng er de knoflook en de gehakte kruiden onder. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Breng met een vork de kruidenboter aan op het lijf van de langoustines. Gaar ze 12 à 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Langoustines met knoflookboter
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Snij de langoustines in de lengte door met een scherp mes. Verwijder de maag en het darmkanaal. Leg ze op een ovenplaat met de snijkant naar boven.

  2. 2

    Pel en pers de knoflook. Roer de boter zacht, meng er de knoflook en de gehakte kruiden onder. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Breng met een vork de kruidenboter aan op het lijf van de langoustines. Gaar ze 12 à 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!