Langoustines met knoflookboter
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Langoustines met knoflookboter

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met stokbrood. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Snij de langoustines in de lengte door met een scherp mes. Verwijder de maag en het darmkanaal. Leg ze op een ovenplaat met de snijkant naar boven.

  2. 2

    Pel en pers de knoflook. Roer de boter zacht, meng er de knoflook en de gehakte kruiden onder. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Breng met een vork de kruidenboter aan op het lijf van de langoustines. Gaar ze 12 à 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Snij de langoustines in de lengte door met een scherp mes. Verwijder de maag en het darmkanaal. Leg ze op een ovenplaat met de snijkant naar boven.

  2. 2

    Pel en pers de knoflook. Roer de boter zacht, meng er de knoflook en de gehakte kruiden onder. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Breng met een vork de kruidenboter aan op het lijf van de langoustines. Gaar ze 12 à 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.