Meest recente artikelen

Met dit geheime ingrediënt maak je je burger een pak sappiger

Je wilt 'm nooit meer anders!

Met dit geheime ingrediënt maak je je burger een pak sappiger Artikel

Krijg jij ook spontaan het water in de mond als je aan een lekkere burger denkt? Wij ook! Helaas zijn de exemplaren die je op je bord krijgt lang niet zo sappig als je meestal verwacht. Maar geen nood: met dit geheime ingrediënt wil je je burgers nooit meer anders.

Nee, je hoeft je burger niet langer te overladen met sausjes om 'm lekker te krijgen: dit ingrediënt zorgt ervoor dat de burger supersappig is en boordevol smaak zit!

Griekse yoghurt

De sleutel tot een lekkere hamburger zit 'm niet enkel in het broodje en de toppings, maar vooral in het vlees. Het lekkerste is om je burger zelf te maken, en dat is helemaal niet zo moeilijk als je denkt. In plaats van 'm op de klassieke manier samen te stellen, kun je 'm fantastisch lekker maken door enkele lepels Griekse yoghurt aan de ingrediënten toe te voegen. De yoghurt zal ervoor zorgen dat het vocht in het vlees blijft zitten tijdens het bakken, en de burger zelf zal ook minder snel aanbranden.

De perfecte hamburger

Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is 'm op lekker getoaste of gegrilde broodjes leggen en 'm afwerken met tomatenschijfjes, rode ui, een kruidige kaas en 'n verse guacamole. Of probeer één van deze combinaties. Geniet!

 

Combineer je burger gerust met …

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen