Recept

Gegrilde zoete aardappelen met romige peterseliepesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Eens iets anders dan de klassieke aardappel met lookboter. 

bereiding
  1. 1

    Wikkel de zoete aardappelen in aluminiumfolie en sluit de folie goed. Leg ze zo’n 35 minuten op de barbecue, onder gesloten deksel.

  2. 2

    Maak intussen de peterseliepesto. Doe hiervoor de knoflook samen met de peterselie, de olijfolie, pijnboompitten, parmezaan en zure room in een keukenrobot en maal fijn.

  3. 3

    Haal de aardappelen uit de aluminiumfolie en snij ze overlangs in twee. Gril ze nog even kort op de barbecue en serveer met de peterseliepesto.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde zoete aardappelen met romige peterseliepesto

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!