Gegrilde regenboogspiesjes met noten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde regenboogspiesjes met noten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkere spiesjes met groenten. 

bereiding
  1. 1

    Week de satéprikkers 20 minuten in water (zo verbranden ze straks niet). Spoel de kerstomaatjes en rijg ze aan de satéprikkers. Snij de aubergine in plakjes van ongeveer 1,5 centimeter en rijg ze aan een andere satéprikker. Snij de radicchio en de rode ui in plakjes en rijg afwisselend aan een satéprikker.

  2. 2

    Leg alle prikkers op een grote ovenschaal. Besprenkel met olijfolie, peper en zout en zet de schaal 12 à 15 minuten onder de grill.

  3. 3

    Hak de nootjes en het teentje knoflook fijn. Giet er beetje bij beetje de olie door tot het smeuïg is. Voeg de kruiden toe en breng op smaak.

  4. 4

    Besprenkel de groentesaté met balsamicoazijn en serveer er notenpesto bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Week de satéprikkers 20 minuten in water (zo verbranden ze straks niet). Spoel de kerstomaatjes en rijg ze aan de satéprikkers. Snij de aubergine in plakjes van ongeveer 1,5 centimeter en rijg ze aan een andere satéprikker. Snij de radicchio en de rode ui in plakjes en rijg afwisselend aan een satéprikker.

  2. 2

    Leg alle prikkers op een grote ovenschaal. Besprenkel met olijfolie, peper en zout en zet de schaal 12 à 15 minuten onder de grill.

  3. 3

    Hak de nootjes en het teentje knoflook fijn. Giet er beetje bij beetje de olie door tot het smeuïg is. Voeg de kruiden toe en breng op smaak.

  4. 4

    Besprenkel de groentesaté met balsamicoazijn en serveer er notenpesto bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.