Meest recente artikelen

Deze verrassende combinaties met aardbeien heb je nog niet geprobeerd

Maar ze zijn overheerlijk!

Deze verrassende combinaties met aardbeien heb je nog niet geprobeerd Artikel

Een laagje bloemsuiker, een bol vanille-ijs, wat gesmolten chocolade,... Allemaal heerlijke combinaties met aardbeien. Maar wist je dat ook spinazie of avocado hemels samengaan met je favoriete rode fruitjes?

1. Geitenkaas

Een van onze favoriete combinaties? Aardbeien met platte kaas! Maar ook de pure smaak van geitenkaas of -kwark past supergoed bij aardbeien.

2. Avocado

Zin in een smakelijke salsa voor bij je kommetje tortillachips, maar wil je eens iets anders dan tomaatjes gebruiken? Probeer ze dan eens te vervangen door sappige aardbeien. Succes gegarandeerd.

3. Spinazie

Je dagelijkse lunch met bladspinazie en komkommer een beetje beu? Gooi er eens wat aardbeien bij en zie hoe ‘n saai slaatje helemaal tot leven komt.

4. Citroentijm

Misschien had je al gehoord dat munt en aardbei en basilicum en aardbei beste maatjes zijn, maar ook citroentijm geeft ‘n extra dimensie aan je favoriete zomervrucht.

5. Balsamicoazijn

Balsamico kan heel wat meer dan je salade caprese naar ‘n hoger niveau tillen, dat bewijst dit eigenzinnige dessertje.

6. Asperges

Vraag aan Belgen wat hun favoriete lenteproducten zijn, en asperges en aardbeien zullen ongetwijfeld de revue passeren. Waarom zou je ze eens niet combineren?

7. Komkommer

Is het te warm voor soep, maar wil je toch op een makkelijke en lekkere manier wat vitaminen tanken? Maak dan eens een gazpacho. Deze keer niet met tomaat, maar wel met aardbeien.

8. Brie

‘n Vullende maaltijdsalade met brie en walnoten heb je vast al eens geproefd. Fan van? Pimp ‘m dan eens met wat aardbeien. Wedden dat je ‘m nooit meer anders wilt?

9. Rozemarijn

Wentelteefjes? Lekker. Wentelteefjes met briochebrood? Upgrade. Wentelteefjes met briochebrood en aardbeien? Zalig. Wentelteefjes met briochebrood, aardbeien en rozemarijn? Klasse!

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen