Recept

Wentelteefjes met rozemarijn en aardbeien

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Zet een ovenschaal klaar.

  2. 2

    Bestrijk de plakken briochebrood met een dikke laag gembersiroop en schik ze in de ovenschaal. Bestrooi met de gehakte rozemarijn. Klop de melk op met de slagroom, vanille-essence, fijne suiker en eieren. Schenk over de sneetjes brioche.

  3. 3

    Snij de aardbeien in plakjes en verdeel ze over en tussen de sneetjes brood. Bestrooi met 1 el suiker. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie. Zet 20 minuten in de oven en haal daarna de folie weg. Bak nog 20 minuten verder tot het dessert goudbruin gekleurd is.

  4. 4

    Laat 5 minuten afkoelen en strooi er dan nog wat poedersuiker over. Serveer met extra aardbeien.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wentelteefjes met rozemarijn en aardbeien
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Zet een ovenschaal klaar.

  2. 2

    Bestrijk de plakken briochebrood met een dikke laag gembersiroop en schik ze in de ovenschaal. Bestrooi met de gehakte rozemarijn. Klop de melk op met de slagroom, vanille-essence, fijne suiker en eieren. Schenk over de sneetjes brioche.

  3. 3

    Snij de aardbeien in plakjes en verdeel ze over en tussen de sneetjes brood. Bestrooi met 1 el suiker. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie. Zet 20 minuten in de oven en haal daarna de folie weg. Bak nog 20 minuten verder tot het dessert goudbruin gekleurd is.

  4. 4

    Laat 5 minuten afkoelen en strooi er dan nog wat poedersuiker over. Serveer met extra aardbeien.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!