Wentelteefjes met rozemarijn en aardbeien
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wentelteefjes met rozemarijn en aardbeien

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Zet een ovenschaal klaar.

  2. 2

    Bestrijk de plakken briochebrood met een dikke laag gembersiroop en schik ze in de ovenschaal. Bestrooi met de gehakte rozemarijn. Klop de melk op met de slagroom, vanille-essence, fijne suiker en eieren. Schenk over de sneetjes brioche.

  3. 3

    Snij de aardbeien in plakjes en verdeel ze over en tussen de sneetjes brood. Bestrooi met 1 el suiker. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie. Zet 20 minuten in de oven en haal daarna de folie weg. Bak nog 20 minuten verder tot het dessert goudbruin gekleurd is.

  4. 4

    Laat 5 minuten afkoelen en strooi er dan nog wat poedersuiker over. Serveer met extra aardbeien.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Zet een ovenschaal klaar.

  2. 2

    Bestrijk de plakken briochebrood met een dikke laag gembersiroop en schik ze in de ovenschaal. Bestrooi met de gehakte rozemarijn. Klop de melk op met de slagroom, vanille-essence, fijne suiker en eieren. Schenk over de sneetjes brioche.

  3. 3

    Snij de aardbeien in plakjes en verdeel ze over en tussen de sneetjes brood. Bestrooi met 1 el suiker. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie. Zet 20 minuten in de oven en haal daarna de folie weg. Bak nog 20 minuten verder tot het dessert goudbruin gekleurd is.

  4. 4

    Laat 5 minuten afkoelen en strooi er dan nog wat poedersuiker over. Serveer met extra aardbeien.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.