Meest recente artikelen

Jullie favoriete vakantie-eten

Welke gerechten brengen jou in vakantiestemming?

Jullie favoriete vakantie-eten Artikel

Een gerechtje dat je op vakantie leerde kennen, maar waarvan je geen idee hebt hoe je het zelf moet klaarmaken. Of gewoon een zomers ingrediënt waar je niet goed weg mee weet. Wij vroegen jullie wat jullie deze zomer absoluut eens willen eten, en dit zijn de recepten die we voor jullie uitkozen.

Nadine wilde graag een recept voor Turks fruit. Een geweldig souvenir om mee te brengen uit Turkije, en bovendien niet zo moeilijk zelf te maken. Met dit recept kan het niet fout gaan.

Lokum (Turks fruit)

Lokum (Turks fruit)

Barbara durfde zich nog nooit aan tajine te wagen. Gewoon doen, Barbara! Het geheim is: zachtjes laten pruttelen én veel smaakmakers gebruiken.

Tajine met kip, pruim en wortel

Tajine met kip, pruim en wortel

Inge wil graag eens courgettebloemen vullen met kaas. “Ooit gegeten bij Cip’s Club van Cipriani in Venetië – héér–lijk!” Wel Inge, probeer dit recept eens.

Met ricotta gevulde courgettebloemen

Met ricotta gevulde courgettebloemen

Lisa wil al lang eens mosselen op de barbecue maken maar weet niet hoe. Dit recept voor mosselen op de barbecue vinden wij heerlijk, Lisa.

Barbecuemosselen met witbier, knoflook en verse kruiden

Barbecuemosselen met witbier, knoflook en verse kruiden

Karolien wil graag gezonde ijsjes maken voor de kinderen. Deze aardbeienlolly‘s vallen zeker in de smaak én, trucje, de cupcakepapiertjes houden lekken tegen.

Aardbeienlolly's

Aardbeienlolly’s

Greetje bestelde elke dag een portie almejoas op vakantie in Portugal. Almejoas zijn schelpjes, meestal klaargemaakt met witte wijn. Een beetje zoals de Italiaanse vongole, dus. Dit recept voor schelpjes vinden wij top.

Bruschetta met schelpjes en knoflook

Bruschetta met schelpjes en knoflook

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen