Meest recente artikelen

Cadeautje: leuke labels voor je confituur

Om te printen

Cadeautje: leuke labels voor je confituur Artikel

Confituur smaakt altijd beter als je hem zelf hebt gemaakt. Plan daarom een middagje kokkerellen in en maak de lekkerste confituur met de vruchten van het moment. Wij zorgen alvast voor mooie labels!

De lekkerste confituren van juni en juli

Niets lekkerder dan een vers gemaakte confituur met fruit van het moment. Deze vruchten zijn superlekker in juni en juli:

Maak in juli ook zeker een potje (of liever: potjes) bramenconfituur! In augustus en september kun je dan weer genieten van appel, meloen, druiven, peren, pruimen en vijgen.

Confituurlabels

Wanneer je confituur klaar is, rest je nog maar 1 ding: de bokaaltjes afwerken met het juiste etiket. En wij zouden Libelle Lekker niet zijn, als we daar niet voor gezorgd zouden hebben. Speciaal voor jou maakten we leuke confituurlabels die je gratis kunt downloaden. Klik hier of op de afbeelding hieronder om ze te downloaden, print ze op stickerpapier, plak ze op je confituurpot et voilà! Smakelijk!

confituurlabels om te printen

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

Save

Save

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen