Confituur van appel en meloen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Confituur van appel en meloen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Extra geurig

bereiding
  1. 1

    Laat de rozijnen 1 uur weken in water.

  2. 2

    Schil de appelen en snij ze in stukjes. Halveer de meloen en lepel het vruchtvlees in een kookpan. Doe er het sinaasappelsap, de appel, de rozijnen en de geleisuiker bij.

  3. 3

    Breng het mengsel aan de kook en laat 4 minuten borrelen. Schenk in bokaaltjes en dek af. Laat afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de rozijnen 1 uur weken in water.

  2. 2

    Schil de appelen en snij ze in stukjes. Halveer de meloen en lepel het vruchtvlees in een kookpan. Doe er het sinaasappelsap, de appel, de rozijnen en de geleisuiker bij.

  3. 3

    Breng het mengsel aan de kook en laat 4 minuten borrelen. Schenk in bokaaltjes en dek af. Laat afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.