Braambessenconfituur

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor 2 potten van 400 ml

bereiding
  1. 1

    Spoel de braambessen. Meng ze met het citroensap en de suiker in een kookpan.

  2. 2

    Breng op een zacht vuurtje aan de kook en laat de confituur ongeveer 15 minuten borrelend koken. Roer geregeld om. Schep het schuim af.

  3. 3

    Schenk de confituur in steriele bokaaltjes en draai er een deksel op. Laat ondersteboven afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Braambessenconfituur
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Spoel de braambessen. Meng ze met het citroensap en de suiker in een kookpan.

  2. 2

    Breng op een zacht vuurtje aan de kook en laat de confituur ongeveer 15 minuten borrelend koken. Roer geregeld om. Schep het schuim af.

  3. 3

    Schenk de confituur in steriele bokaaltjes en draai er een deksel op. Laat ondersteboven afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!