De keukenrobot: wat maak je ermee en hoe kies je het toestel dat bij jou past?
Je nieuwe beste vriend in de keuken
Ovenschotel? Dat moet met een lekker korstje zijn!
Tips voor een perfect resultaat
De seizoensproducten van oktober, en wat je ermee maakt
Het allerlekkerste van de maand
How to: dit is de beste manier om een ei te scheiden
Zo doe je het
Is een rijstkoker een nuttige aankoop?
Rijstkokers op de korrel genomen
Wat is een Thermomix?
Het Zwitsers zakmes van de keuken
Mag je olijfolie gebruiken op hoge temperaturen?
Al je vragen gaan op in rook
Handmixer, standmixer en staafmixer: wat is nu eigenlijk het verschil?
Nooit meer een mix up
Garnalencocktail in een glaasje
Avocado met kingkrab
Frisse rabarberjelly
Forelmousse in een glaasje
Trifle met witte chocolade en passievrucht
Ilse D'hooge
Hammousse met mozzarella en bietenchips
Panna cotta met kokosmelk met ananassalade
Koude komkommersoep
Aspergeroomsoep met gerookte zalm
7-laagjes-dip met taco’s
Hartige tiramisu met erwtjes
Crumble van pompernikkel met minigroenten
Venkelmousse met garnalen en komkommergranité
Romige rijst met balsamico-aardbeien
Scampi-spiesjes met meloensoepje
Kipcocktail met radicchio, walnoten en pompelmoes
Groene asperges op z’n Vlaams
Chocolade-karamelmousse
Pittige quinoa met scampi’s
Tags:
Geef je gerechten een feestelijke toets
Feestelijke gerechten
10 tips om je soep nog lekkerder te maken
Mét recepten
Een makkelijk paasmenu: zo ben je prima voorbereid
Het geheim zit in de voorbereiding
Soep wordt zuur als het onweert: feit of fabel?
Over koken en het weer
6 makkelijke manieren om soep te maken van restjes
No waste is de boodschap
BEZOEK ONZE ANDERE WEBSITES